English English Romana Romana

Meniu:

Latest news:

About us

Category About us

Despre noi

Category Despre noi

Team

Category Team
Info:

- Volohii din Transcarpatia

- Timoc, bibliotecă românească

- Curs de Limba Română

- Fotografii din Târgu Jiul vechi

- Delta de lângă Bucureşti

- Bucharest City Tour

- Palatul Potlogi

- Fortificațiile din jurul Bucurestiului

- Marea Moartă de la Slatina, Ucraina

- Mari dezastre în Bucureşti

- Revoluţionarul automobil Persu

- Stilul Arhitectural Neoromânesc

- Neoromânesc în Basarabia
Asociaţia Tineret şi Dezvoltare Regională
www.atdr.ro
Tineri, taste si Condei

Forumul Tinerilor din Gorj

Info:

Doneaza 2% catre ATDR

Presentation YRDA & Romania

Links:


 tolerance.ro

 frunze.ro

 catalincornea.ro

 stiribucuresti.blogspot

Pro Unire

 bugeaculromanesc

 covasnaturism

 harghitaturism

stiricovasna.blogspot.com

harghitanews.blogspot.com

miculdictator.blogspot.com

Coalitia Tinerilor pentru o Noua Clasa Politica

Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Protectia Copilului

Jurnal de Chisinau

Timpul

Pro TV Chisinau

Vara cu Aroma Studenteasca

Proiectul este initiat de Liga Studentilor din Universitatea “Constatin Brancusi”, membra a Uniunii Nationale a Studentilor din Romania si a Forumului Tinerilor din Gorj, si este sprijinit de Universitatea “Constantin Brancusi”, Asociatia Tineret si Dezvoltare Regionala, autoritatile locale si diversi sponsori. Acesta consta in organizarea unor manifestari stiintifice, cultural-artistice si de divertisment care au ca tinta studentii din aceasta universitate.

Scopul organizarii acestei manifestari este de a promova implicarea tinerilor in activitati cu caracter cultural, educativ, precum si promovarea comunicarii intre studentii romani si cei de peste hotare, si crearea de legaturi intre acestia.

Principala nevoie a acestui Festival Studentesc International este angrenarea in masa a studentilor din Targu Jiu si creearea unei atmosfere de sarbatoare in orasul nostru.

In cadrul acestei manifestari se vor organiza o serie de dezbateri pe diverse teme de actualitate si larg interes, precum: “Intercomunicarea” si ceea ce implica ea in relatiile sociale; „Poluarea – o problem ă mondială ”; „Terorismul la nivel global”; „Arta – mijloc de recreare şi cultură ” – o discutie ce va avea loc intr-un cadru special din Muzeul de Arta Populara de la Curtisoara; „Învăţă mântul superior – aspecte comparative”, luand ca baza de discutie noile Norme Europene si alinierea Universitatii noastre la standardele internationale.

De asemenea va avea loc intr-un cadru mai lejer, intr-o excursie de cunoastere a bogatiei spirituale si geografice a zonei moastre, o discutie pe tema: „Copilul de azi, părintele de mâine”. Nu vor lipsi din program serile interculturale, in care, atat invitatii de peste hotare, cat si studentii romani, vor incerca sa impartase cate ceva din cultura si traditiile fiecarei zone din care provin. In program vor mai fi seri de discoteca, activitati sportive si de divertisment iar marea surpriza va consta in programarea unei seri pentru proiectie cinematografica. Vor mai avea loc o serie de excursii si vizite la Ansamblul Monumental „Constantin Brancusi” , Muzeul de Arta, monumente ale orasului si nu numai. In ultima zi se vor analiza rezultatele acestui proiect si se vor stabili contacte si premise pentru viitoare colaborari.

La aceste manifestari vor participa, pe langa studentii din Universitatea „C-tin Brancusi”, reprezentanti ai altor centre universitare din tara si de peste hotare. Se asteapta, astfel, studenti din peste zece tari precum si invitati de marca pe plan local. Precizam faptul ca pana acum, au participat la editiile trecute ale acestui Festival, invitati din: America, Spania, Turcia, Macedonia, Bulgaria, Polonia, Ucraina, Belarus, Republica Moldova si Romania.

Festivitatea de deschidere a festivalului va avea loc, Miercuri, 01 august 2007, la Sala Maura a Prefecturii judetului Gorj.

www.liga-ucb.org

Back   31.07.2007.